John Eeltink Biografie

Als kind zong ik al graag mee met de nummers van André Hazes. Dat ik op latere leeftijd in café Randeraat in het echt stond te zingen met André Hazes had ik niet durven dromen.

Ik deed mee aan karaoke wedstrijden en werd derde, waarop mij gezegd werd dat ik er iets mee moest gaan doen. Na een aantal karaoke cd's gekocht te hebben kreeg ik de kans om in het toenmalige café Shooters te Wijk aan Zee een optreden te geven, tijdens en na de EK wedstrijd Nederland-Tjechië.  Nadat de wedstrijd was gewonnen door Oranje, en de kroeg vol liep kon de avond niet meer stuk. Vanaf die tijd viel ik van het ene in het andere optreden.

Ik heb ook tijdens het Jordaan gala mogen optreden met bekende artiesten zoals: Peter Beense, Marianne Weber, Koos Alberts en nog vele anderen. Dat was echt spannend en een geweldige ervaring. In 2006 kwam mijn eerste cd uit. Met de titel: Geef mij maar de Zon! In augustus 2008 is mijn nieuwste singel Casanova uitgekomen. Deze is te horen geweest op verscheidene radio stations en te zien bij TV Oranje. Inmiddels zijn we alweer wat jaren en singels verder.

Kijk even bij Discografie welke singels er zo al zijn uitgebracht.